KEKKUS! ontwerp & creatie is in het leven geroepen door Wilfred Alberts. ‘Kekkus!’ is Bosch dialect voor ‘Kijk eens!’, want alles draait in mijn vak om het visuele aspect. Waarom in Bosch dialect? Dat is simpel, ik hou van Den Bosch en Oeteldonk.

Ik heb een jarenlange ervaring in vormgeving en als creatieveling een echte passie voor mijn vak. Samenwerking met de klant staat voor mij centraal, want ik hou van contact met mensen. Ik voel altijd goed aan wat de klant voor ogen heeft en zo komen we samen tot een perfect eindresultaat.


GRAFISCH ONTWERP / De presentatie en vormgeving van uw bedrijf zijn erg belangrijk. KEKKUS! ontwerpt logo’s, huisstijlen, flyers, brochures, posters, advertenties, magazines en nog veel meer. KEKKUS! kan ook drukwerk leveren.

TEKST / Een goede tekst schrijven is niet eenvoudig. Voor een pakkende slogan of tekst kan KEKKUS! u van dienst zijn. Ik verdiep me in product/dienst en doelgroep om tot een aansprekende en passende tekst te komen.

BELETTERING / KEKKUS! heeft een goede partner in belettering. Autobelettering, gevel- en raambelettering, reclameborden en bewegwijzering behoren tot de mogelijkheden, met montage op locatie.

CREATIEF / Op elk ander gebied dan hierboven genoemd denkt KEKKUS! ook graag mee. Ik hou van brainstormen om zo op originele ideeën te komen. Ik sta open voor elke opdracht die creativiteit vraagt.